Damesselectie

Selectie SV Thuve:

Binnen SV Thuve bestaan een heel aantal wedstrijdgroepen. Al deze turners en turnsters trainen in de turnhal Mobilis in het sportcomplex Triominos in Duiven. Nieuwe talenten kunnen instromen in de wedstrijdgroepen op grond van een selectie en een aantal proeftrainingen. Uiteindelijk wordt door de train(st)er, in overleg met de ouders en turn(st)er, bepaald in welke groep de turn(st)er geplaatst zal worden.

Selectie Dames:

De dames turnselectie van SV Thuve turnt wedstrijden in divisie 2 t/m 6 van het Nationaal Turn Systeem. Afhankelijk van leeftijd en niveau wordt er tussen de 2 en ongeveer 10 uur per week getraind.

Als er vragen zijn over de 4e, 5e en 6e divisie kunt u contact opnemen met Carola Vogels. Voor meer informatie over de Jong Talent-groep kunt u ook bij haar terecht.

Voor informatie over de 2e en 3e divisie kunt u zich wenden tot Marrit van Ooijen.

Hieronder stellen wij graag onze wedstrijdgroepen aan jullie voor.

Jong Talent:

Op dit moment zitten er 8 turnsters in deze groep. Zij trainen op donderdag extra en blijven ook in de huidige recreanten uur turnen.

2e divisie:

Deze wedstrijdgroep bestaat uit 6 meiden: 1 Pupil 2 N2, 1 Jeugd 1 N3, 2 Junior Supplement C en 2 Senior Supplement B.

Deze meiden turnen op dinsdag, donderdag en zondag. In totaal 9,5 uur per week. Daarnaast hebben zij af en toe een extra zaterdagtraining.

3e divisie:

Deze wedstrijdgroep bestaat uit 8 meiden: 1 Jeugd 1 N4, 1 Jeugd Supplement E, 2 Junior Supplement D en 4 Senior Supplement C.

Deze meiden turnen op dinsdag, donderdag en zondag. In totaal 9,5 uur per week.

4e divisie:

Deze wedstrijdgroep bestaat uit 15 turnsters: 4 Pupillen 1 D1, 2 Pupillen 2 D1, 2 Jeugd turnsters supplement F,  2 Junioren supplement E en 5 senioren supplement D

Deze meiden turnen op Maandag, Woensdag en Vrijdag.

5e divisie:

Deze wedstrijdgroep bestaat uit 11 turnsters: 1 instap D2, 1 Pupil 1 D2, 5 Pupillen 2 D2, 1 jeugd 1 D2,  1 Jeugd 2 D2, 1 Junior supplement F en 2 senioren supplement E

6e divisie:

Deze wedstrijdgroep bestaat uit 12 turnsters: 4 instapper D3, 1 pupil 1 D3, 2 Pupillen 2 D3, 3 jeugd 1 D3, en 2 Junioren supplement G