Wij zijn op zoek naar jou!

07 oktober 2020

Sportvereniging Thuve is een gezellige vereniging in Duiven waar plezier in de gymsport voorop staat.
Onze leden leven zich uit in de turnhal van het sport complex Triominos tijdens peuter- en kleutergym, recreatief turnen en de springgroep. Voor de een is het een springplank naar de turnselectie, voor de ander een lekker uurtje "apenkooien". Talentvolle jonge turners (jongens en meisjes) krijgen in de selectie alle kans om te groeien en zich te bewijzen tijdens regionale en landelijke wedstrijden. Voor volwassenen bieden we leuke en afwisselende lessen voor dames van 30 tot 55 en seniorengym. De hechte groep van deelnemers bewijst temeer dat gezelligheid en sportiviteit uitstekend samengaan. De vereniging bestaat uit ongeveer 300 leden en er zijn 5 trainers en twee assistent-trainers. De trainers zijn in loondienst van de vereniging. Daarnaast is sv Thuve een erkend leerbedrijf. Triominos is een modern sportcomplex in Duiven met een turnhal. SV Thuve heeft voor de KNGU de afgelopen jaren bondsfinales Dames en Heren mogen organiseren en zelfs een WK kwalificatiewedstrijd voor nationale en internationale topturnsters.

Wij zijn op zoek naar diverse trainers en/of assistenten voor de volgende groepen:
Springgroep/freerunnen maandag + donderdag 20:00 - 21:00
Recreanten jongens zaterdag 11:00 - 12:00
Recreanten meisjes woensdag 14:30 - 17:30
Herenselectie

maandag
zaterdag
Damesselectie 6e divisie zaterdag 12:00 - 14:00

*lesdagen en tijden zijn in overleg te verschuiven

Wie ben jij?

- Minimaal 18 jaar en in het bezit van een lesgeef licentie (KSS3, CIOS, ALO, HBO SGM)
- Enthouasiast en gepassioneerd over de turnsport
- Je zorgt voor een veilige en gezellige sfeer in de les
- Je levert een bijdrage aan de activiteiten buiten de lessen

Wat bieden wij?
- Een vergoeding op basis van een marktconform uurtarief met groeimogelijkheden
- Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
- Ondersteuning van ons enthousiaste en slagvaardige bestuur.
- Een sportaccomodatie met een volledig ingerichtte turnhal

Herken jij jezelf in bovenstaande en zou je graag onze nieuwe turntrainer worden? Een mail met een korte motivatie en je CV naar onze voorzitter Tiemen Bockting via voorzitter@svthuve.nl. Voor vragen en informatie kan je ook dit mailadres gebruiken.