Onze Sponsoren

Vind ons op Facebook

Update #1 | Contributie

16 maart 2020

Als vereniging zijn wij afhankelijk van inkomsten van contributie om de zaalhuur en loonkosten te kunnen betalen. De huidige situatie is onvoorzien en brengt veel gevolgen met zich mee.

 

Één van deze gevolgen is dat SV Thuve kosten blijft maken voor trainers die bij ons in dienst zijn. Echter vinden wij het niet eerlijk om contributie te innen voor lessen die niet genoten zijn/worden. Om deze reden hebben wij besloten als vereniging geen contributie te innen voor lessen die niet genoten worden of zijn genoten. 

 

Dit betekent concreet dat er over maart 75% korting berekend zal worden. Afhankelijk van het termijn waarin de lessen gestaakt moeten blijven zullen wij als bestuur kijken hoe wij SV Thuve financieel zo gezond mogelijk kunnen houden. Wellicht zullen wij hier op langer termijn hulp van onze leden bij nodig hebben. Dit zal tegen deze tijd via onze website met jullie gedeeld worden.

 

De KNGU blijft wel bondscontributie innen. Deze zullen wij daarom wel blijven factureren. Lees onder dit bericht het besluit rondom bondscontributie van de KNGU;

 

Wij hopen als bestuur het juiste te doen voor de vereniging.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, neem gerust contact opnemen met bestuur@svthuve.nl

 

“In Beekbergen gaan we gewoon door met onze dienstverlening waarbij onze eerste focus nu ligt op het zo goed en snel als mogelijk beantwoorden van alle vragen omtrent het coronavirus en de gevolgen daarvan voor ons aanbod (o.a. opnieuw plannen van wedstrijden, opleidingen, et cetera). Wel blijven we kritisch kijken naar de mogelijkheid om deelnamegelden van activiteiten die we definitief moeten annuleren waar mogelijk te restitueren.” Bron: KNGU (maart 2020) van https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus

 

De KNGU heeft een FAQ van meestgestelde vragen op hun website gepubliceerd. Kijk hier voor meer informatie over wedstrijdgelden, inhalen van wedstrijden etc.