Onze Sponsoren

Vind ons op Facebook

Lid worden, nu twee gratis proeflessen!

19 september 2016

Twee gratis proeflessen
Iedereen mag altijd twee gratis proeflessen volgen. Daarvoor kunt u tijdens ieder lesuur terecht, behalve de lesuren van de turnselecties en eventueel de lesuren die op dit moment vol zitten. Zie ons lesrooster voor het meest geschikte lesuur en de uren waarvoor op dit moment een wachtlijst van toepassing is. Voor de lesuren die op dit moment vol zitten, kunt u wel via het contactformulier uw verzoek insturen. Wij informeren u dan via de e-mail over de mogelijkheden op korte termijn.

Aanmelden niet nodig
U hoeft u zelf of zoon/dochter niet vooraf aan te melden. Het is wel verstandig om minimaal vijf minuten voor de aanvang van het lesuur van uw keuze aanwezig te zijn in de turnhal. Graag bij aanvang van de les u melden bij de trainer of trainster.

Waar worden de lessen gegeven
De meeste lessen worden gegeven in turnhal de Mobilis. De turnhal is bereikbaar via de hoofdingang van het sportcentrum Triominos, Eltensestraat 4 in Duiven. Zie voor een compleet overzicht van al onze lesuren en de drie verschillende accommodaties ons lesrooster op de website.

Aanmelden als lid van SV Thuve
Als de proeflessen goed bevallen, dan kunt u zich of uw zoon en/of dochter aanmelden als lid van SV Thuve. Een aanmeldingsformulier is verkrijgbaar bij de trainster, maar ook op onze website.

Wat zijn de kosten?
Voor een totaaloverzicht van alle kosten kunt u terecht op onze website bij het onderdeel lidmaatschap. In de meeste gevallen gaat het om een maandcontributie van € 17,-- per maand (10 keer per jaar), € 17,50 inschrijfgeld en € 5,06 KNGU-bondscontributie per kwartaal.

Meer informatie of vragen?
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de ledenadministratie via het contactformulier op onze website.