Besluit SV Thuve Coronavirus

12 maart 2020

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Vandaag heeft de KNGU op haar website een update gepubliceerd over het Coronavirus. Zij zeggen het volgende:

"Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, hebben wij besloten conform de richtlijnen van het RIVM, alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen."

"Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport."

Dit advies zullen wij als bestuur van SV Thuve opvolgen en hebben dan ook besloten dat per vandaag, 12 maart 2020, alle lessen afgelast zullen worden, minimaal tot en met 31 maart, zoals het advies van de KNGU luidt.

Wij betreuren dit ten zeerste en vinden het erg jammer dat wij dit besluit hebben moeten nemen. Onze persoonlijke meningen hebben wij opzij moeten zetten om de maatschappelijke verantwoordelijkheid als sportvereniging te nemen.

Rondom contributie zullen wij nadenken over passende maatregelen en jullie hier zo snel mogelijk over updaten. Alle updates zullen wij op onze homepagina www.svthuve.nl publiceren.

Bij vragen, opmerkingen of anders kunt u contact opnemen met bestuur@svthuve.nl

Met vriendelijke groet,

Tiemen Bockting