Wilt u sporten bij SV Thuve uitproberen?

Bij SV Thuve kunt u/uw kind terecht voor een groot aantal verschillende soorten lessen. De lessen worden vooral gegeven in turnhal Mobilis (onderdeel van sportcentrum Triominos) aan de Eltensestraat 4 in Duiven. Enkele lessen worden gegeven in de Dansstudio in sportcentrum Triominos of in het Huis van Droo. Voor een totaaloverzicht van alle kosten kunt u terecht op onze website bij contributie.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij de detailinformatie bij het lesaanbod, te weten:

Twee gratis proeflessen
Iedereen mag altijd twee gratis proeflessen volgen. Daarvoor kunt u/uw kind tijdens ieder lesuur terecht, behalve de lesuren van de turnselecties en eventueel de lesuren die op dit moment vol zitten. (Dit is te zien in onderstaand inschrijfformulier). Een les gevonden waar u/uw kind twee gratis proeflessen wil volgen? Vul het formulier in met de gegevens van uzelf of uw kind. U/uw kind wordt dan via het opgegeven mailadres uitgenodigd om de proeflessen te komen volgen.

Na twee lessen eindigt automatisch het proeflidmaatschap. Enthousiast geworden? Klik hier om u/uw kind definitief in te schrijven.

Meer informatie of vragen?
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@svthuve.nl.