Onze Sponsoren

Vind ons op Facebook

Wilt u sporten bij SV Thuve uitproberen?

Bij SV Thuve kunt u terecht voor een groot aantal verschillende soorten lessen. De lessen worden vooral gegeven in turnhal Mobilis (onderdeel van sportcentrum Triominos) aan de Eltensestraat 4 in Duiven. Enkele lessen worden gegeven in de Dansstudio in sportcentrum Triominos. Tevens wordt er op de dinsdagavond les gegeven in het Huis van Droo. 

Voor verdere informatie kunt u terecht bij de detailinformatie bij het lesaanbod, te weten:

Twee gratis proeflessen
Iedereen mag altijd twee gratis proeflessen volgen. Daarvoor kunt u tijdens ieder lesuur terecht, behalve de lesuren van de turnselecties en eventueel de lesuren die op dit moment vol zitten. (Dit is te zien in het inschrijfformulier). Zie ons lesrooster voor het meest geschikte lesuur en de uren waarvoor op dit moment een wachtlijst van toepassing is.

Aanmelden voor een proefles
Om te weten wie er in onze lessen deelneemt vragen wij u om zich aan te melden. Vul het inschrijfformulier in en geef aan bij opmerkingen dat het om een proefles gaat. Als u na 2 proeflessen af wil zien van lidmaatschap, dan verwijderen wij uw gegevens. U ontvangt een bevestiging zodra de inschrijving voor de proefles is ontvangen. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Waar worden de lessen gegeven
De meeste lessen worden gegeven in turnhal de Mobilis. De turnhal is bereikbaar via de hoofdingang van het sportcentrum Triominos, Eltensestraat 4 in Duiven. Zie voor een compleet overzicht van al onze lesuren en de drie verschillende accommodaties ons lesrooster op de website.

Wat zijn de kosten?
Voor een totaaloverzicht van alle kosten kunt u terecht op onze website bij contributie.

Meer informatie of vragen?
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de ledenadministratie via het info@svthuve.nl.