Springgroep

Wat is er leuker dan bewegingen maken in de lucht? Springen en free runnen is de laatste jaren erg populair geworden.

Bij SV Thuve wordt geoefend om alle facetten van het springen onder de knie te krijgen. Springen bieden wij aan met verschillende toestellen. Denk hierbij aan de minitrampoline, vloer, tumblingbaan en natuurlijk de grote trampoline. Bij het springen gaat het om een goede afzet, sprongtechniek en de landing zo te combineren dat je goed en veilig salto’s en eventuele draaien in de lucht kunt maken. Wat springen anders maakt is het oriënteren in de lucht.

Is de springgroep ook iets voor jou? Of lijkt het je leuk maar weet je het niet zeker, kom dan gewoon een keer meedoen! Neem hiervoor contact op met
Tiemen Bockting, trainer van de springgroepen.

Op dit moment bieden wij 2 springmomenten aan voor leden van 10 jaar of ouder.
Maandag 20.00-21.30
Donderdag 20.00-21.30

*er kan gekozen worden om op beide of één van de twee avonden te trainen tot 21:00 uur. Het lesprogramma houdt hier rekening mee om het zo voor de jongere leden niet te laat te maken.