Jongensturnen

De jongensgroep van SV Thuve is de afgelopen tijd erg snel gegroeid. De vereniging heeft enthousiaste trainers die zich inzetten om met het jongensturnen echt iets neer te zetten.

De groep is opgebouwd uit een recreatiegroep en een selectiegroep. De lessen voor de recreatiegroep zijn heel gevarieerd, ze turnen iedere les op twee onderdelen. De les start met een warming-up (vaak in spelvorm), en in de kern van de les wordt er getraind op de twee onderdelen die gericht zijn op een specifiek turnelement.

Bij de recreatiegroep is de hoofddoelstelling plezier hebben en bezig zijn met grondvormen van bewegen op turngebied en basisopbouwer voor eventuele doorgroei naar de selectie. Dus wil jij graag meedoen aan wedstrijden? Bekijk dan de informatie over de herenselectie.

Voor de juiste lestijden zie het lesrooster.