Onze Sponsoren

Vind ons op Facebook

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door SV Thuve met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. SV Thuve verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door SV Thuve worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

SV Thuve aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. SV Thuve aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van SV Thuve opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel SV Thuve alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is SV Thuve niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door SV Thuve worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel SV Thuve uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door SV Thuve worden onderhouden wordt afgewezen.