Huidige maatregelen

Laatst gewijzigd op zaterdag 19 november 2020

Graag zorgen wij dat we veilig les kunnen blijven geven, hier hebben wij jouw hulp bij nodig!

De hoofd regel is van groot belang; heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!
Wij als vereniging vinden het belangrijk dat een ieder zijn of haar verantwoordelijkheid pakt in deze tijd. Om deze veiligheid vanuit onze kant te waarborgen zullen onze trainers leden die klachten tonen naar huis sturen.

SV Thuve houd zich strikt aan het protocol bron- en contactonderzoek van de GGD. Bij uitbraak of contact met een positief getest persoon zullen wij onze leden via de het bij ons bekende mailadres op de hoogte stellen. Gegevens die nodig zijn voor het bron- en contactonderzoek zullen wij volgens de AVG wetgeving delen.

Regels per leeftijdsgroep:

Sporters van 0 tot 13 jaar

• Hoeven geen mondkapjes te dragen
  • Hoeven geen 1.5 meter afstand van elkaar te houden
  • Hoeven geen 1.5 meter afstand te houden van de trainers echter het advies is om dit zoveel mogelijk wel te doen!

Sporters van 13 tot 18 jaar

• Dragen bij binnenkomst in de sportaccommodatie een mondkapje
  • Hoeven tot elkaar tijdens het sporten geen 1.5 meter afstand te houden
  • Houden tot de trainer 1.5 meter afstand

Sporters van 18 jaar en ouder

• Dragen bij binnenkomst in de sportaccommodatie een mondkapje
  • Houden tijdens het sporten 1.5 meter afstand tot elkaar
  • Houden tijdens het sporten 1.5 meter afstand tot de trainer
  • Mits de zaal het toelaat ivm de 1.5 meter regel is de max van aantal sporters in een zaal 30 (incl. trainer)
  • Wordt er gesport in groepjes van van maximaal 4 personen, die in samenstelling de hele les hetzelfde blijft en niet onderling mengen
  • Doordraaien mag volgens een vaste looproute
  • Trainer mag rondlopen van groepje naar groepje

Aanvullend voor iedereen:
- De sportaccommodatie's mogen alleen betreed worden door sporters en trainers
- Kleedkamers zijn gesloten (dit betekent dat je al omgekleed naar de sportaccommodatie komt en alleen je tas/jas/sportbenodigdheden in de kleedkamer mag leggen, maar hier dus niet mag omkleden.
- Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
- Na afloop van de training en sportactiviteit verzoeken wij de sporters de sportaccommodatie zo snel mogelijk te verlaat.
- Wedstrijden en competities zijn niet toegestaan

SV Thuve volgt altijd de maatregelen en adviezen die op dat moment gelden. Meer vragen? Lees op de website van het NOC-NSF de veelgestelde vragen over sporten en wedstrijden.

Heb je vragen aan ons? Mail naar info@svthuve.nl

Klachten? Laat je testen en stel ons op de hoogte indien je eerder lessen hebt gevolgd. Dit kan via een mail met daarin:
Voor- achternaam
Lesdag en tijd
Datum laatst getraind op
Dit kan gemaild worden naar bestuur@svthuve.nl