Hoe gaan we dit doen!

Tijdens de persconferentie van 21 april werd aangekondigd dat er voor kinderen en jeugd regels voor buiten sporten versoepeld zouden worden. Door het gebrek aan een eigen sportaccommodatie was het voor ons niet eerder mogelijk om buiten lessen aan te bieden. Nu een paar weken verder is het eindelijk zo ver; Wij mogen naar buiten met bijna al onze groepen!

In samenwerking met de Gemeente Duiven en sportbeheer Triominos kunnen wij vanaf maandag 11 mei buiten sporten. Dit gaan wij doen op de parkeerplaats achter Triominos. Letop; we hebben een aangepast lesrooster waarin alle groepen minimaal één fysieke training per week aangeboden zullen krijgen.

Bij het buiten sporten komen verschillende regels kijken en houd SV Thuve zich aan het landelijke protocol opgesteld door NOC-NSF en de aanvullende richtlijnen en adviezen voor de gymsport vanuit de KNGU.

Wij zullen van onze leden verwachten dat deze protocollen en regels ten alle tijden nageleefd worden.

Aankomende maandag zal het bestuur van SV Thuve voor alle groepen een groepsapp aanmaken met de bij ons bekende telefoonnummers. In deze apps kan alleen door beheerders een bericht worden geplaatst.

Lessen zullen uiteraard niet doorgaan bij heel slecht weer. De training wordt uiterlijk 1 uur voor de begintijd geannuleerd via de groepsapp.

Niet toegevoegd aan de groepsapp, of wil je met een ander nummer ook aan de groep worden toegevoegd? Stuur dan een berichtje met je nummer, naam en lesgroep naar +31 6 51 83 78 15

Zoals in het sportprotocol is vermeld mogen ouders niet mee het sportterrein op. Het is dus belangrijk dat ouders die met de auto of fiets hun kind komen brengen, hun kind afzetten voor op de parkeerplaats en zelf zo snel mogelijk het terrein weer verlaten.

In de afbeelding hieronder is met zwart de rijroute aangegeven voor auto's en met blauw de route die de deelnemers samen met hun train(st)er zullen lopen. Bij het blauwe vierkant zal de train(st)er of een bestuurslid de groep opvangen bij de aanvang van de les. (Letop; voor deelnemers ouder dan 12 dient hier 1,5 meter afstand gehouden te worden)

Klik hier om naar het aangepaste lesrooster te gaan

Zoals jullie weten hebben wij sinds half maart geen contributie geïnd. Wij vinden dat onze leden niet hoeven te betalen voor lessen die zij niet volgen. Nu wij weer fysieke lessen aan kunnen bieden, helaas niet in onze mooie sporthal, zullen wij hier een gereduceerd tarief voor incasseren.
  • Leden die minder dan 3,5 uur trainde per week €10,- euro per maand
  • Leden die 3,5 uur of meer trainde per week €25,- euro per maand

Bovenstaande bedragen zullen vanaf juni geïncasseerd worden. De factuur van Mei zal 0,- euro bedragen.

Blijf gezond!

Als bestuur proberen wij het beste te regelen voor onze leden. Hebben wij iets gemist of is iets niet duidelijk, neem gerust contact met ons op. Dit mag via de train(st)er of via bestuur@svthuve.nl

Samen sportief en gezond.

Namens het bestuur van SV Thuve