Onze Sponsoren

Vind ons op Facebook

We mogen naar buiten

Lees hier alle regels, afspraken etc over het buitensporten.


Tijdens de persconferentie van 21 april werd aangekondigd dat er voor kinderen en jeugd regels voor buiten sporten versoepeld zouden worden. Door het gebrek aan een eigen sportaccommodatie was het voor ons niet eerder mogelijk om buiten lessen aan te bieden. Nu een paar weken verder is het eindelijk zo ver; Wij mogen naar buiten met bijna al onze groepen!


In samenwerking met de Gemeente Duiven en sportbeheer Triominos kunnen wij vanaf maandag 11 mei buiten sporten. Dit gaan wij doen op de parkeerplaats achter Triominos. Letop; we hebben een aangepast lesrooster waarin alle groepen minimaal één fysieke training per week aangeboden zullen krijgen.

Bij het buiten sporten komen verschillende regels kijken en houd SV Thuve zich aan het landelijke protocol opgesteld door NOC-NSF en de aanvullende richtlijnen en adviezen voor de gymsport vanuit de KNGU.

Wij zullen van onze leden verwachten dat deze protocollen en regels ten alle tijden nageleefd worden.

Lees hier alle regels, afspraken etc over het buitensporten.

Naast de lessen fysieke les ook thuis actief blijven! Klik dan hier.

SV Thuve home workouts

08 mei 2020

Omdat wij onze leden graag actief en gezond houden, ook in deze tijden waarin het net even wat moeilijker is om te gaan bewegen, hebben wij voor al onze leden (en niet leden) workouts, opdrachten, spelletjes en meer bij elkaar gezocht of ontworpen. Heb jij zelf iets leuks wat je graag wil delen? Neem contact met ons op via social media of info@svthuve.nl

Update #2 | Einde wedstrijdseizoen!

19 maart 2020

Op 19 maart heeft de KNGU bekend gemaakt dat alle wedstrijden geanuleerd worden dit seizoen. Dit betekent direct ook dat de wedstrijd die georganiseerd zou worden door onze vereniging, bondskampioenschap herenturnen in het weekend van 6 en 7 juni, niet door zal gaan.

Update #1 | Contributie

16 maart 2020

Als vereniging zijn wij afhankelijk van inkomsten van contributie om de zaalhuur en loonkosten te kunnen betalen. De huidige situatie is onvoorzien en brengt veel gevolgen met zich mee. Één van deze gevolgen is dat SV Thuve kosten blijft maken voor trainers die bij ons in dienst zijn. Echter vinden wij het niet eerlijk om contributie te innen voor lessen die niet genoten zijn/worden.