Selectiekleding

Bij deelname aan de selectie van SV Thuve is het lid verplicht onze wedstrijdkleding aan te schaffen. Voor SV Thuve is een eigen uniek ontwerp gemaakt door de Nederlandse kledingleverancier Bon Floor.

Aan het begin van het wedstrijdseizoen zal er tijdens de lessen geïnventariseerd worden wie (nieuwe) wedstrijdkleding nodig heeft met behulp van passessies. De kledingcomissie zal op dat moment een bulkorder bij Bon Floor plaatsen om een snellere levering te bevorderen en een check op de kleding te kunnen uitvoeren voor het uitgeven hiervan. Wanneer u later in het seizoen een pakje nodig heeft kunt u deze rechtstreeks bij Bon Floor bestellen. Voor de bepaling van de maat adviseren wij u dan een aantal pakjes van collega selectieturners te passen. Mocht u vragen hebben of hulp willen bij het bestellen, dan kunt u contact opnemen met de Kledingcommissie.

Dames selectiekleding

Heren selectiekleding

Bonfloor
Floor Vogels
Schijndelseweg 17b
5491 TA Sint-Oedenrode
@: info@bonfloor.nl

De kosten voor de wedstrijdkleding zijn alsvolgt:
- dames selectiepakje € 69,95
- heren selectiepakje € 49,95
- heren selectiebroekje € 24,65
- heren flankbroek (wit) € 43,85

Wasvoorschrift kleding
Handwas: De  binnenkant van de pakken naar buiten keren. Wassen met nagenoeg koud water met toevoeging van 1 theelepel vloeibaar wasmiddel zonder wasverzachter. Het pak niet in het water laten weken. Daarna goed uitspoelen met koud water en niet wringen.  Ophangen om te laten drogen.
Machinewas: De binnenkant van de pakken naar buiten keren. Voor extra beveiliging kun je het pak in een waszakje doen. Wolwasprogramma koud gebruiken met toevoeging van 1 theelepel vloeibaar wasmiddel. Niet centrifugeren en niet in de wasmachine laten zitten. Ophangen om te drogen.

Trainingspakken
​Naast de selectieturnkleding ontvangt ieder selectielid een trainingspak van de vereniging. Zie onderstaand de werkwijze voor het ontvangen van een trainingspak en voor het inleveren. Naast deze incidentele werkwijze, zullen alle trainingspakken aan het eind van het seizoen door de Kledingcommissie ingenomen worden en aan het begin van het nieuwe seizoen, na een passessie, weer uitgereikt worden.

Uitgave trainingspak
  • bij het toetreden van de selectie zal op basis van reeds bestaande pakken een maat bepaald worden (tijdens de les, door de train(st)er met de ouders, eventueel met een lid van de Kledingcommissie)
  • deze maat zal door de train(st)er doorgegeven worden aan de Kledingcommissie, welke zal kijken of het pak nog op voorraad is of een nieuw pak bestellen
  • het pak zal tijdens de les uitgereikt worden door de Kledingcommissie tegen contante betaling van de borg van € 60,00.

Inname trainingspak
  • na officiële opzegging bij de Ledencommissie wordt de Kledingcommissie geïnformeerd
  • het trainingspak kan ingeleverd worden bij één van de leden van de Kledingcommissie
  • deze controleert het pak op correctheid
  • de Kledingcommissie informeert de penningmeester over het retourneren van de borg.

Voor meer informatie, zie Kledingreglement