Thuvekamp

GA JE OOK MEE OP THUVEKAMP?

(7 t/m 9 oktober 2016)

Hoi jeugdleden van SV Thuve,

Het is weer zover. De voorbereidingen voor het 33e Thuvekamp zijn weer in volle gang. We hebben al weer hele gave dingen bedacht. Het wordt minimaal net zo gaaf als vorig jaar. Ook deze keer hebben we een thema bedacht, maar dat laten we nog even geheim.

Ga je dit jaar ook (weer) mee? Vul dan zo snel mogelijk het formulier in en doe deze in de kampbus in de hal. De kamplocatie voor dit jaar is ‘’De Wildwal’’ in Lunteren Gld! Deze locatie ligt in een prachtig natuurgebied. Het gebouw heeft een grote gezamenlijke ruimte en goede slaapgelegenheden. Ook bij slecht weer hebben wij voldoende mogelijkheden om een gezellig kamp te hebben.

Wie mogen er mee?
Ieder “SV Thuve”-lid, jongen of meisje (of assistent), die op 7 oktober 2016 lid is van de vereniging, niet jonger is dan 7 jaar en niet ouder is dan 18 jaar.

Hoe gaan we?
Het is de bedoeling dat jullie zowel gebracht als gehaald worden, dit betekent dat iedereen dus op eigen gelegenheid komt. Om de start van het kamp zo soepel mogelijk te laten verlopen verzoeken wij de ouders om de kinderen af te zetten en weer verder te rijden. De kinderen zullen door de kampleiding worden opgevangen. Voor de terugreis op zondag vragen wij jullie ouders zoveel mogelijk zelf te komen om jullie zoon of dochter op te halen!

Wil je samen naar het kamp omdat je dit gezelliger vindt dan kan dat natuurlijk, spreek dit dan van te voren onderling af.

Voor de heen- en de terugreis terugreis maken wij geen indeling!

Wat kost het?
De kosten voor het kamp bedragen € 45,00 per kind. De kosten zullen automatisch worden geïncasseerd van het bij SV Thuve bekende rekeningnummer. Door ondertekening van het aanmeldingsformulier wordt SV Thuve gemachtigd het kampgeld van uw rekening af te schrijven.

Er kunnen maximaal 80 kinderen mee dus geef je snel op!
VOL = VOL

Hoe geef je je op?
Vul het aanmeldingsformulier helemaal in en doe deze zo snel mogelijk in “de kampbus” in de hal! Het aanmeldingsformulier moet uiterlijk zaterdag 16 juli 2016 in bezit van de organisatie zijn. Inschrijving wordt bepaald door volgorde van binnenkomst van het aanmeldingsformulier. Indien uw kind door overinschrijving op de reservelijst komt, neemt de organisatie contact met u op en zal er geen incassering plaatsvinden.
Belangrijk: wanneer een ingeschreven deelnemer wordt afgemeld, is het, i.v.m. reeds door de organisatie gemaakte kosten, niet meer mogelijk het inschrijfgeld terug te krijgen!

Wat ook belangrijk is!
Mobiele telefoons:
Laat deze thuis, je zult hem niet nodig hebben (en het voorkomt dat deze kwijtraakt of stuk gaat). De leiding is tijdens het hele kamp altijd bereikbaar.

Locatie:
Ons kamp is pas echt geslaagd als er geen dingen worden stukgemaakt of vies worden gemaakt. Mocht dit wel gebeuren dan zulllen de kosten worden verhaald op de ouders van de betreffende kinderen.

Tot slot!
Het Thuvekamp 2016 krijgt natuurlijk weer een thema. Welke………??? Dat houden we nog even geheim! Denk je ons thema te weten, vul dit dan in op het aanmeldingsformulier, heb je het thema goed geraden dan verdien je je eerste punt voor het Thuvekamp 2016!!

Als er vragen zijn dan kun je  de kampleiding bereiken via : svthuvekamp@gmail.com.

Om jullie allemaal tijdig te kunnen informeren vragen we je het e-mail adres van je ouders/verzorgers duidelijk in te vullen op het aanmeldingsformulier.
Alle verdere informatie over Thuvekamp 2016 zal via de e-mail worden verspreid.

Wij hebben er in elk geval weer heel veel zin in en we hopen dat je dit jaar ook (weer) meegaat!

De kampleiding

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.